Vagyonvédelmi tippek

Szezonális tippek  »

Hétfő reggel óta ónos eső nehezíti a közlekedést az ország nagy részén. A katasztrófavédelem egységei hétfő reggel óta megállás nélkül dolgoznak a károk felszámolásán.

Betörés »

A mai profi betörők általában egy-másfél perc alatt, szinte hangtalanul hatolnak be egy olyan lakásba, amelynek tulajdonosa nem gondoskodott megfelelően a biztonságról. Gyorsan képesek felmérni azt is, hogy mely ingatlan rendelkezik gyenge védelemmel.

Besurranó tolvajok »

Az elkövető a nyitva hagyott ajtón/ablakon át a lakásba belépve villámgyorsan összeszedi az értékeket, majd sietősen távozik. Nem kell zárfeszítéssel, betöréssel időt tölteni, ezért pillanatok alatt végez

Trükkös tolvajok »

A legváltozatosabb ürügyekkel – eladnivaló portékájuk van, gyűjtést szerveznek, a mosdót szeretnék használni – idegenek arra kérik a későbbi áldozatot, hogy engedje be őket a lakásába

Földrengések »

Talán ez az, amire a legkevésbé számítunk: hogy megindul a lábunk alatt a föld. Los Angelesben talán igen, de nálunk…!

Tudta-e,
hogy...

Téves biztonságérzet – ne engedjünk a kísértésnek!
Talán ez az a korosztály, ahol néhány rövid szót bepötyögni, annyira rutin műveletnek tűnik, hogy ez a rutin, adhat nekik egy téves biztonságérzetet. A huszonévesek és harmincasoknak esetében nagy a kísértés: gyorsan megírni egy SMS-t, vagy a harmincasoknál egy emailt.
Kárbejelentés

Kárbejelentés

Ingatlanellenőr

Ingatlanellenőr

KÖSZÖNJÜK!