Sajtószoba

Kisebb károkat okozott a miskolci földrengés

2015.04.02

A vasárnapi miskolci földrengés után eddig több, mint 50 bejelentés érkezett az Aegon Magyarországhoz. Az ügyfelek által becsült kár 6 millió forint. A szakértők szerint további utórengések várhatók.

Vasárnap este földrengést észleltek Miskolcon és a környező településeken. Jelentős kárt a rengés nem okozott, de több településről is érkeztek kárbejelentések az Aegon Magyarországhoz. Kedd délutánig több, mint 50 bejelentés érkezett a biztosítóhoz, ebből a legtöbb (16 darab) Miskolcról. A rengés további 14 településen okozott károkat. Az Aegon ügyfelei által becsült kár 6 millió forint.

„Bár a mostani 3,2-es erősségű rengés viszonylag kicsinek számít, de utórengések a szakértők szerint a héten még előfordulhatnak” – mondta el Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese. „Bár a földrengések nem túl gyakoriak hazánkban, és nagyon ritkán okoznak jelentős károkat, aki tájékozódni szeretne róla, hogyan óvhatja meg ingatlanát, annak érdemes felkeresnie a www.karmegelozes.hu oldalt. Itt megtalálhatók a legfontosabb információk a rengésekkel, a legveszélyeztetettebb magyarországi területekkel kapcsolatban, és az érdeklődők jó tanácsokat is találnak arról, hogyan kell felkészülni egy esetleges földrengésre” – tette hozzá Szombat Tamás.
További híreink

Tudta-e,
hogy...

Nem függőség, az életük része - figyelmeztessük őket a veszélyre!
Mindannyiunk biztonsága érdekében, fontos, hogy a fiatalok képesek legyenek elszakadni a közösségi hálózatoktól a vezetés idejére.
Kárbejelentés

Kárbejelentés

Ingatlanellenőr

Ingatlanellenőr

KÖSZÖNJÜK!